top of page

INSCHRIJVINGEN KAMP

Ons jaarlijks Chirokamp komt stilaan dichterbij en wij hebben er alvast super veel zin in!! Ook dit jaar gaan we ons amuseren in Oostham!

 

De kwiks, tippers en tiptiens gaan zoals elk jaar van 11 tot 21 juli op kamp. De aspiranten vertrekken 10 juli op hun tweedaagse voor het kamp. 

De minies en speelclub gaan vanaf dit jaar van 11 tot 16 juli op kamp. De minies en speelclub worden opgehaald door de ouders of andere familie op onze bezoekdag 16 juli. Op 21 juli komen de andere groepen terug naar huis met de bus.

 

Alle andere praktische info kan u in het kampboekje in bijlage vinden.

Documenten zoals medische fiche, medische toestemming en publicatie foto's moeten opnieuw ingevuld worden en voor 1 juli aan de leiding bezorgd worden. Dit kan tijdens een Chirozondag of in de brievenbus van de hoofdleidsters. (Lierbaan 259 of Mechelbaan 283 in Putte)

Ook de deadline van de inschrijvingen is 1 juli.

 

De valiezen binnenbrengen gebeurt op 10 juli tussen 19u en 20u30.

OPGELET: Vanaf dit jaar vragen wij dat alle leden mee komen naar de camion, zodat er een luizencontrole kan plaatsvinden. Geen controle = niet mee op kamp. Wanneer er eerder al luizen zijn vastgesteld en een behandeling bezig is, willen wij deze behandeling wel verder zetten. Mits aanwezigheid van product.

 

Inschrijven voor het kamp kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7rbea0VVe2DQBi73A3T-4lvrUYZm80C_NUszujHJ5IISMrQ/viewform 

bottom of page