top of page

Programmalijst

Jongeren in hun kracht zetten

fondsenwerving Mogelijkheden

Chiromeisjes Putte geeft kinderen in de omgeving van Zwolle de kans om zich ten volle te ontwikkelen door middel van een breed scala aan diensten. We geven om onze kinderen en bieden hen een aantal verrijkende programma's om hun identiteit te helpen vormen. Onze fondsenwerving Mogelijkheden geeft kinderen de kans om betrokken te raken bij de gemeenschap en om interessante nieuwe mensen met allerlei achtergronden te ontmoeten. Kom het vandaag nog zelf ervaren!

Educatieve workshops

We dragen sinds 2000 bij aan de ontwikkeling van kinderen in Zwolle en omgeving met een groot aantal programma's. De kern van onze Educatieve workshops is het bijbrengen van krachtige waarden aan onze jeugd en hen de mogelijkheid bieden om zich geestelijk te ontwikkelen terwijl ze nieuwe en interessante mensen ontmoeten.

Vrijwilligersuitjes

Bij Chiromeisjes Putte streven we ernaar kinderen in Zwolle en omgeving in hun kracht te zetten met onze verschillende programma's. Onze/ons Vrijwilligersuitjes is erop gericht om kinderen alle handvaten te geven die ze nodig hebben om in de toekomst leiders te worden. We zijn blij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van onze kinderen te kunnen zijn en hopen een verschil in hun leven te blijven maken.

bottom of page